Van koeken tot broodjes, van snoepmand tot dessertbuffet

Voor elke dag of bij speciale gelegenheden

Jij vraagt, wij bedienen! Naast kranten, tijdschriften en gokspelen vullen we graag jouw lege maag!
In De Broodkrant kan je met bijna elke vraag terecht. Of het nu gaat om een belegd broodje of een luxe dessertbuffert, brood en beleg voor elke dag of de broodjesmand bij je verjaardagsfeestje. 

Dagvers in de winkel en ook op bestelling, zowel voor particulieren als voor bedrijven, dag in dag uit hebben we een heel uitgebreid assortiment ter beschikking.

We werken bovendien met spaarkaarten en die brengen we ook steeds mee bij een levering. Als dat geen service is!

 • Koffiekoeken & patisserie

  Verse boterkoeken en croissants, lekkere chocolade koeken, een boule, éclair of een stukje taart,… verwen jezelf maar eens en maak je keuze uit ons ruim, dagvers assortiment!

 • Belegde broodjes

  De broodjes worden rijkelijk belegd met verse, smaakvolle ingrediënten. Kwalitatieve, liefst lokale producten – zoals de speciaal bereidde witte worst, de ‘Wingense witten’ – die barsten van smaak en vitamines, dat is het visitekaartje van De Broodkrant!

 • Dagvers brood

  Elke dag zijn er van 's morgens vroeg diverse soorten vers brood van ambachtelijke makelij te verkrijgen. Wil je 's avonds om je brood komen, geef een seintje en we houden het voor je aan de kant!

 • Kaas en charcuterie

  Beleg je liever zelf je boterham, dan kan je in De Broodkrant terecht voor smaakvolle kazen en verschillende soorten charcuterie (hesp, salami,...)

 • Soep

  Niets zo deugddoend als een kommetje lekkere, warme soep om je werkdag te breken. In De Broodkrant wordt elke soep huisbereid! En voor de tomatensoep van Nancy maken heel wat klanten een ommetje!

 • Broodmanden

  Rijkelijk belegde broodjes van alle slag en soort, met vlees en vis, met of zonder verse groentjes,...met de broodmanden van De Broodkrant kan je niet missen! We bereiden ze dagvers volgens jouw wensen en leveren ze desgewenst aan huis. 
  Vanaf 10 personen - min. 2 dagen op voorhand te bestellen

 • Vergaderontbijten

  Het nuttige aan het aangename koppelen? Dat kan perfect bij onze vergaderontbijten op maat!
  We voorzien per persoon een ontbijtbrochette met koffiekoekjes, 1 witte en 1 bruine pistolet belegd met boter en kaas en/of hesp, 1 yoghurt of stuk fruit. Alles wordt mooi en makkelijk gepresenteerd in manden en desgewenst aan huis geleverd! Dagverse levering vanaf 7u30! 
  Prijs: 5 euro p.p. (vanaf 10 personen) - min. 2 dagen op voorhand te bestellen

 • Dessertbuffetten

  Ook voor een dessertbuffet op maat kan je bij De Broodkrant terecht. We bieden een rijkelijk buffet van 2 gebakjes p.p., chocomousse, fruitsla, crème brulée, zelfgemaakte wafeltjes en verse speculoosmousse. Bovendien voorzien we altijd nog een extraatje... Elk dessertbuffet wordt tot in de puntjes verzorgd en desgewenst aan huis bezorgd. 
  Prijs: 9 euro p.p. (vanaf 10 personen) - min. 4 dagen op voorhand te bestellen

 • Fruitmanden

  Wil je je medewerkers een duwtje in rug geven om wat gezonder te leven, dan zorgen wij graag voor een fruitmand op maat van jouw bedrijf! Ook als geschenk of bij een speciale gelegenheid voorzien wij fruitmanden met heerlijk vers seizoensfruit. 
  Vanaf 10 personen - min. 2 dagen op voorhand te bestellen

 • Snoepmanden

  Niets plezanter dan eens goed mogen zondigen... Met de snoepmanden van De Broodkrant verras je jong en oud. Je kiest zelf de inhoud of we laten onze inspiratie de vrije loop!